Inschrijvingen

Uw kind inschrijven

Inschrijven kan elke schooldag vanaf 8.30 uur tot 16.00 uur (woensdag tot 12.00 uur) of na afspraak: 03/605 71 52. Wij zijn steeds bereid om u een rondleiding te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Hebt u nog vragen? Hiervoor kan u gebruik maken van ons contactformulier onderaan deze pagina.

Bij inschrijving hoeft u enkel de ID-kaart van uw kind mee te brengen.

Iedere woensdag (van 8.35 uur tot 10.00 uur) die voorafgaat aan een instapdatum houden we in de eerste kleuterklas een open klasdag. De kinderen die zullen instappen kunnen met hun ouders een kijkje komen nemen in de klas zoals het er dagdagelijks aan toe gaat en meedoen met de geplande activiteiten.

Kinderopvang

Grenzend aan de school kan je kinderopvang het Vlindertuintje vinden. Een enorme troef voor de allerkleinsten van onze school die er af en toe een dutje kunnen doen! En natuurlijk ook voor de opvang van (toekomstige) broertjes en zusjes.