GIMME

Gimme


Al enige tijd gebruikt onze school het informatieplatform ‘Gimme’ (www.gimme.eu). Via dit interactief platform wordt u per mail op de hoogte gebracht elke keer er een brief voor de klas van uw kind online wordt geplaatst. Maar ook foto’s en filmpjes kan u via deze weg bekijken.

Na een profiel aan te maken op Gimme kan u zelf selecteren welke kanalen u wenst te volgen. Het platform is relatief eenvoudig in gebruik. Heeft u echter problemen of vragen m.b.t. het gebruik? Op http://help.gimme.eu kan je heel veel informatie terugvinden, daarnaast kan je ook chatten met de beheerder van het platform.


Na een profiel aan te maken op Gimme kan u zelf selecteren welke kanalen u wenst te volgen. Het platform is relatief eenvoudig in gebruik. Heeft u echter problemen of vragen m.b.t. het gebruik? Op http://help.gimme.eu kan je heel veel informatie terugvinden, daarnaast kan je ook chatten met de beheerder van het platform

De kanalen die u zeker moet hebben aangevinkt zijn:
  • de klas van uw kind: Hierop worden alle berichten geplaatst die uitsluitend voor de klas van uw kind van toepassing zijn.
  • lagere school OF kleuterschool: Hierop worden alle berichten geplaatst die voor iedereen van de lagere school OF kleuterschool van toepassing zijn. Het bericht staat niet apart gelinkt aan de klas van uw kind.
  • school: Hierop worden alle berichten geplaatst die voor iedereen van toepassing zijn. Het bericht staat niet apart gelinkt aan de klas van uw kind.
  • nieuwsbrief: Hierop worden alle nieuwsbrieven geplaatst. Hierin staat belangrijke informatie voor heel de school.

Een nieuw schooljaar?

Vergeet zeker niet de kanalen aan te passen. Zo ontvang je het nieuws van de nieuwe klas van je kinderen i.p.v. hun oude klas. :-)